BlackVue DR750S-2CH Cloud Dashcam 16GB

Nieuw product

Full HD - 60 FPS - GPS - Wifi - 2 Channel
Beschikbaar met 16 - 32 - 64 - 128 GB

Meer details

In voorraad

349,00 € incl. btw

Datasheet

CameraVoor: CMOS Sensor (Approx. 2.1 M Pixel) Achter: CMOS Sensor (Approx. 1 M Pixel)
MemorymicroSD (16GB/32GB/64GB/128GB)
KijkhoekVoor: Diagonaal 129°, Horizontaal 103°, Verticaal 77° - Achter Diagonaal 129°, Horizontaal 108°, Verticaal 57°
Resolutie/FrameFull HD(1920x1080)@30Fps
Compression ModeMP4
G sensorJA
WifiJA
GPSJA

Meer informatie

De nieuwe DR750S serie van BlackVue tilt het kwaliteitsstandaard van dashcams weer een niveau hoger. De DR750S-2CH maakt nu nòg vloeiendere beelden dankzij de 60&30 frames per seconde opnamekwaliteit van de voor-en achtercamera. De Sony STARVIS beeldsensor in de voor-en achtercamera zorgt er tevens voor dat opnames in het donker duidelijker in detail worden gebracht. De voor- en achtercamera maken beide opnames in 1080P Full HD. Ook is de interne processor vernieuwd, waardoor alle functie handelingen zeer snel en soepel worden uitgevoerd. Daarnaast is hij uitgevoerd met time-lapse opname voor de parkeerstand. Hierdoor kijk je snel de relevante beelden terug, en bespaar je opslagruimte.

Wat zit er in de doos?

- BlackVue DR750S-2CH Full HD Wi-fi camera voor en achter
- Gebruikershandleiding (Engelstalig)
- 16Gb Micro SD HC geheugenkaart
- Micro SD kaartlezer
- Stroomkabel voor in sigarettenaansteker (12v)
- Coaxkabel om voorste en achterste camera te verbinden
- Zelfklevende plakband
- Kabel clips zodat je de kabel netjes kan wegwerken

De belangrijkste kenmerken opgesomd:

 • Volledige Cloud en Wi-Fi ondersteuning
 • Nederlandse spraakbegeleiding
 • 60fps opnames voor en 30fps achter, voor zeer vloeiende opnames.
 • Ingebouwde GPS
 • Parkeermodus opname met time-lapse optie (1FPS)
 • Full HD 1080P Sony STARVIS beeldsensor, zowel voor als achter.
 • Verbeterde nachtvisie, past automatisch helderheid aan in het licht en donker
 • Een snellere processor voor zowel het opstarten, downloaden, instellingen configureren en meer.
 • De Wi-Fi aan/uit knop is multi-functioneel geworden, zo kan je bijv. het Wi-Fi wachtwoord wijzigen/resetten zonder tussenkomst van uw computer.
 • Gebeurtenis opnames volledig beveiligbaar tegen overschrijving (tot 50 wel opnames).
 • De dashcam functioneert ook in extreme hitte van tot wel 70 graden Celsius.

blackvue-dash-cam-dr750s-2ch-60fps-starv

Full HD Sony STARVIS beeldsensor

Deze full HD 1080P lens maakt dankzij de Sony STARVIS sensor en 60 frames per seconde extreem heldere en zuivere opnames. De achter camera maakt gebruik van 30fps, Full HD 1080P. Dankzij deze nieuwe sensor is het ook tijdens donkere en slechte weersomstandigheden geen probleem om een helder en goed beeld in detail te brengen. Of je nu aan het rijden bent of stilstaat: de dashcam zorgt voor scherpe beelden. De nachtvisie modus kan aan-en uit gezet worden. Deze instelbare functie zorgt voor betere en heldere beelden in de nachtelijke uren of in donkere omstandigheden.

blackvue-dash-cam-dr750s-60fps-compariso

Ingebouwde Impact & bewegingsdetectie

Tijdens het rijden herkent de dashcam aanrijdingen en plotselinge veranderingen in snelheid. Tijdens het parkeren herkent de dashcam impact en bewegingen rondom het voertuig*. De verschillende opnames types worden herkenbaar ge-rangschikt in de BlackVue PC viewer of de BlackVue apps voor Android en iOS. 
(*) Voor parkeer opnames, dient u gebruik te maken van een externe Blackvue power moduel (B112 Battery Pack of de Power Magic Pro).

blackvue-dash-cam-dr750s-motion-impact-d

Blackvue app en pc-viewer

Zowel de smartphone apps als de pc software zijn gratis te downloaden. Je kunt eenvoudig de instellingen van de dashcam aanpassen en de opgenomen beelden terugkijken met behulp van de Android en iOS apps en de PC viewer software van BlackVue voor Windows en MAC. De Blackvue app is eenvoudig te gebruiken, verbindt de app met de dashcam doormiddel van Wi-Fi en bekijk real time beelden en pas eenvoudig de instellingen van de dashcam aan.

Naast de app kan de PC of MAC eveneens opnames terugzien met snelheidsweergave en locaties + gereden routes traceren via Google Maps vanuit de "BlackVue Viewer" software. De DR750S-2CH ondersteunt micro SD-kaarten tot maximaal 128GB. De beeldhoek van de lens is afgesteld op 139° en voorziet u van een verbluffende opname kwaliteit. Hiermee kun je probleemloos kentekens lezen van andere weggebruikers en tegelijkertijd een breede kijkhoek behouden.

Vernieuwd design

Touch sensor
De Blackvue DR750S heeft een vernieuwd design met uitgebreidere functie handelingen zoals de touch sensor; houd je hand voor de sensor en de audio wordt in/ uitgeschakeld. Ook kun je met deze touch sensor eenvoudig handmatige opnames gaan starten wanneer je onderweg graag een mooie gebeurtenis wilt vastleggen.

Multi-functionele Wi-Fi aan/uit knop

 • Zet de Wi-Fi aan/uit - kort inhouden
 • Reset eenvoudig het Wi-Fi wachtwoord - houd de knop ingedrukt totdat de stembegeleiding gaat praten, druk dan kort nogmaals de knop in.
 • Formatteren van de Micro SD kaart - houd de knop ingedrukt totdat de stembegeleiding begint te praten, en houd de button daarna weer een aantal seconden in.

Alle acties worden bevestigd d.m.v. de ingebouwde spraakbegeleiding (Nederlandstalig)

blackvue-dash-cam-dr750s-2ch-button-prox

Stabiele GPS & Wi-Fi verbinding

De Blackvue DR750S-2CH is een professionele dashcam waarmee u opnames maakt vanuit de voorzijde van het voertuig. Zo ben je er zeker van dat elke situatie voor u op de weg keurig vastgelegd wordt om bij een gebeurtenis volledig en betrouwbaar bewijs af te kunnen geven. De DR750S-2CH dashcam is o.a. voorzien van een interne GPS-ontvanger met route-log functie en snelheidsmeting. Zowel de Wi-Fi als GPS verbinding zijn bij de DR750S-2CH snel en stabiel.

blackvue-dash-cam-dr750s-wi-fi-cloud-gps

Geoptimaliseerde opname rangschikking

Gebeurtenis opnames overschrijvingsbeveiliging:
Dashcams slaan bestanden in volgorde van datum en tijd op. Wanneer de micro SD kaart vol is worden de oudste bestanden automatisch verwijderd. De Blackvue DR750S-2CH kan dit voorkomen door handmatig in te stellen dat je belangrijke gebeurtenissen zoals ongevallen niet wilt overschrijven. Tot 50 bestanden kunnen op deze manier beschermd worden op de meegeleverde SD kaart.

"Format-Free" bestandsbeheer:
Ontwikkeld door Blackvue, dit nieuwe systeem verbeterd de opname stabiliteit en voorkomt het eventuele onnodig formatteren van de Micro SD kaart waarbij beelden verloren kunnen gaan. 

60 FPS (frames per seconde)

De Blackvue DR750-2CH voorcamera neemt met 60 frames per seconde op. Hierdoor zijn de beelden in alle omstandigheden scherp en helder. De achtercamera neemt met 30 frames per seconde op. Met de DR750S-2CH dashcam wordt het nu nog eenvoudiger om kentekenplaten te lezen. Zelfs van snel voorbijrijdende voertuigen.

blackvue-dash-cam-dr750s-60fps-compariso

Gebruik maken van de gratis Cloud functies

De BlackVue DR750S dashcam kan via de BlackVue app (en in samenwerking met een Wi-Fi hotspot in het voertuig) gebruik maken van alle mooie functies die de gratis Cloud service van BlackVue biedt. *

 • Lokaliseer je camera, kijk live mee op afstand.
 • Ontvang alarm notificaties zodra er iets met uw voertuig gebeurt.
 • Communiceer op afstand met de bestuurder (2-weg audiocommunicatie).
 • Bekijk route en snelheid informatie live mee
 • Bekijk video's terug die opgeslagen zijn in de Cloud, waar en wanneer je maar wil
 • Firmware updates vanuit de Cloud
 • 10 min dagelijkse live view, 1 dashcam per gebruiker, 5GB Cloud opslag, 100 downloads per maand inbegrepen.
 • Voor alle informatie en functies over de BlackVue Cloud, klik hier (www.blackvue.com) Naast de Cloud mogelijkheid geeft de ingebouwde Wi-Fi functie u de optie om draadloos te verbinden met de dashcam via de BlackVue app voor iOS en Android. Zo kun je eenvoudig live beelden streamen en opnames direct terugzien met uw smartphone of tablet. Vervolgens heb je onderweg direct video-bewijsmateriaal om beschikbaar te stellen aan derden.

  * Een actieve 4G hotspot verbinding in het voertuig is vereist om te kunnen verbinden naar de Cloud.

blackvue-over-the-cloud-diagram-logo-app

Intelligente parkeermodus & Time-Lapse opname

Met behulp van de Power Magic Pro of de B-112 Battery Pack van BlackVue is het mogelijk om de camera ook in de parkeerstand volledig te laten functioneren. De Blackvue DR750S dashcam schakelt automatisch in de parkeerstand modus als het voertuig geparkeerd staat. Enkel de beelden waarop een beweging of een impact gedetecteerd wordt zal worden opgeslagen op de SD kaart. Zo behoud je ruimte vrij voor verdere opnames tijdens autoritten. 

blackvue-parking-mode-b-112-power-magic-battery-pack-diy-diagramblackvue-parking-mode-b-112-power-magic-battery-pack-diy-diagram-installation
 
blackvue-parking-mode-pmp-power-magic-pro-diagramblackvue-parking-mode-pmp-power-magic-pro-diagram-installation
 

Parkeermodus Time-Lapse functie:
Wanneer de time-lapse functie is ingeschakeld neemt de dashcam continue op en slaat de beelden met een frame rate van 1 frame per seconde (1FPS). Hiermee browse je gemakkelijk door een langer tijdsbestek een opnames, en bespaar je tevens ruimte op de SD kaart. Time lapse wordt aangegeven met TF (front) en TR (rear) in de BlackVue viewer software. De Time lapse opnames registreren een 5 seconden buffer. Op het moment dat er een event plaatsvindt, plakt de dashcam automatisch de 5 voorgaande seconden ook bij de opname. Zo heb je altijd een compleet beeld van de voorgedane situatie.

Geplande herstart sessies:
De BlackVue dashcam plant automatisch een herstart sessie op het aangegeven moment (standaard 03:00 uur) tijdens de parkeer modus. Zo blijft de SD kaart langer stabiel werken. Mocht de dashcam op dit moment aan het opnemen zijn, zal de herstart sessie een dag later plaatsvinden.

Accessoires