Voor de meest recente software of firmware voor uw BlackVue® dashcam kunt u terecht op de officiële BlackVue® websiteBlackVue® Downloads!! BELANGRIJK !!

  1. Maak een back-up van alle benodigde bestanden voordat u de SD-kaart formatteert.
  2. De SD-kaart moet worden geformatteerd in FAT32-indeling. Als u de kaart formatteert vanuit de BlackVue Viewer, wordt deze automatisch geformatteerd in FAT32.
  3. Gebruik na de firmware-upgrade de nieuwste versie van de BlackVue Viewer en / of App.
  4. Na de firmware-upgrade wordt de Wi-Fi-inloginformatie opnieuw geïnitialiseerd. Om verbinding te maken met de BlackVue-app, gebruikt u het standaardwachtwoord "blackvue".
    Opmerking: de modellen uit de DR750S en DR900S serie hebben een uniek wachtwoord in de doos en op het serienummer van de camera. sticker (u kunt de camera aan de voorkant afmelden om deze te onthullen). De DR750S past ook uw instellingen opnieuw toe na de upgrade, zodat u uw wachtwoord of instellingen niet hoeft bij te werken.
  5. microSD-kaart ondersteuning: DR900S, DR750S, DR650S, DR650GW, DR590, DR590W, DR490, DR490L, DR470, DR450, DR430-serie modellen en ondersteunt tot 128 GB kaarten, en DR750LW-2CH ondersteunt tot 64 GB kaarten.
    Opmerking: compatibiliteit is alleen gegarandeerd met de officiële BlackVue microSD-kaarten.Over SD kaarten

Let op: we raden aan om BlackVue® microSD-kaarten te gebruiken voor optimale prestaties.

De reden is dat dashcams microSD-kaarten zwaarder belast dan de meeste elektronische producten zoals actiecamera's of DSLR's vanwege hun constante loop-opname. We testen onze kaarten uitgebreid voordat ze worden geselecteerd voor opname in onze producten, om na te gaan of hun prestaties na verloop van tijd zo goed mogelijk zijn.
Het gebruik van microSD-kaarten van derden kan de prestaties van dashcams beïnvloeden en in sommige gevallen de dashcam tijdens de opname willekeurig opnieuw opstarten. Hoewel de basisvereiste van de microSD-kaarten voor BlackVue® dashcams is Class 10 goud U1 en que la SD-kaart shoulds worden geformatteerd als FAT32 [Windows] MS-DOS goud (FAT) [Mac OS], we kunnen niet garanderen dat de perfecte uitvoering van de kaarten uit andere fabrikanten en zelfs kaarten met dezelfde specificaties kunnen van batch tot batch verschillen.

Elke BlackVue® dashcam wordt geleverd met een originele BlackVue microSD-kaart. Als het op het moment van aankoop ontbreekt of wordt vervangen door een microSD-kaart van een derde partij, neem dan contact op met de verkoper om er zeker van te zijn dat u een echte BlackVue microSD-kaart ontvangt.