Verzending en retourVerzending van het pakket

Pakketten worden over het algemeen verzonden 1 dag na ontvangst van de betaling en worden verzonden via bpost (België) of PostNL (internationaal). Er worden GEEN verzendkosten aangerekend voor bestellingen boven 100 euro.

Dit geldt zowel voor zendingen binnen België als internationale zendingen naar bijvoorbeeld Nederland.

Verzendkosten zijn onder andere de behandeling en verpakking kosten alsmede verzendkosten. Wij raden u aan uw items te groeperen in een bestelling. Uw pakket zal worden verzonden op eigen risico, maar speciale zorg wordt besteed aan bescherming van kwetsbare items. Dozen zijn ruim gedimensioneerd en uw items worden goed beschermd.Retour van uw aankoop

De koper heeft gedurende 7 werkdagen, te rekenen vanaf de dag die volgt op die van de levering, het recht om de verkoper mee te delen dat hij van de verkoop afziet. Hij stuurt de aankoop dan aangetekend in de originele verpakking terug naar DVK Systems & Consultancy BVBA, Luikersteenweg 547, 3800 Sint-Truiden.

U verstuurt het retourpakje via de koerier van uw keuze. Wij raden u ten zeerste aan het pakje per aangetekende zending terug te sturen of met een bewijs van aflevering of om een verzekering bij de leverancier af te sluiten tegen de markwaarde van de producten om u te beschermen tegen financieel verlies in het geval van verlies of schade.

De aankoop zal terug betaald worden van zodra de goederen in ongeschonden staat en in de originele verpakking werden ontvangen.